Dezvoltatori imobiliari


Oferim servicii personalizate pentru dezvoltatorii imobiliari, de la documentatia necesara pentru autorizarea proiectelor rezidentiale pana la vanzarea ultimului apartament.


Avand in vedere legislatia actuala, oferim servicii de efectuare a studiului de eficienta energetica a cladirii luand in considerare toate variantele posibile pentru scaderea consumului energetic si eficientizarea costurilor de realizare a investitiei astfel incat sa se respecte normele in vigoare.

Eliberam certificatul de eficienta energetica necesar pentru receptia cu autoritatile a cladirii.

Eliberam certificatele energetice pentru apartamentele care urmeaza sa fie vandute sau, daca este cazul, inchiriate.


In functie de nevoile clientului se poate face o oferta personalizata pentru toate etapele, de la obtinerea autorizatiei de constructie pana la vanzarea ultimului apartament sau pentru fiecare etapa in parte

  • studiul de eficienta energetica
  • certificatul de performanta energetica pentru receptia cladirii
  • certificatul de performanta energetica pentru fiecare apartament

Termenul de livrare, pretul servicilor contractate si termenele de plata se stabilesc in functie de complexitatea constructiei si de dimensiunile ei. Experienta echipei ne ajuta sa realizam orice lucrare incadrandu-ne in termenele comunicate, la un nivel calitativ inalt mentinand preturile la nivele minime.

Pentru informatii suplimentare si cereri de oferta va rugam sa ne contactati prin metodele puse la dispozitie pe pagina contact.